Proszę o ocenę zestawu komputerowego, pełnego nie dotyczy tylko pudła.
Interesują mnie wasze doświadczenia i propozycje zmian zaczynając od monitora kończąc na listwie zasilającej.
www.morele.net/inventory/info/YGDcgf/
Z góry dziękuję za pomoc!
Napisano 12 08 2016 - 10:01
Proszę o ocenę zestawu komputerowego, pełnego nie dotyczy tylko pudła.
Interesują mnie wasze doświadczenia i propozycje zmian zaczynając od monitora kończąc na listwie zasilającej.
www.morele.net/inventory/info/YGDcgf/
Z góry dziękuję za pomoc!
Napisano 12 08 2016 - 11:26
Kiedy zamierzasz ten komputer kupować?
Procesor oczywiście będziesz podkręcał?
Napisano 12 08 2016 - 12:30
Za około miesiąc myślę max dwa miesiące.
Oczywiście OC biorę pod uwagę, nie na granicach wytrzymałości ale takie nazwijmy to średni Oc jak najbardziej.
Napisano 12 08 2016 - 14:58
No to przyjdź tydzień przed zakupem, a nie miesiąc czy dwa. Składanie teraz tego zestawu to strata zarówno Twojego jak i naszego czasu.
Użytkownik Ationx edytował ten post 12 08 2016 - 14:58
Napisano 12 08 2016 - 15:00
Prosiłem o ocenę zestawu jeśli nie chcesz pomóc nie musisz.
Proszę o ocenę bo zestaw który wybrałem ewentualnie przemyślę lekkie zmiany a za miesiąc zmienić się mogą jedynie ceny i to nie drastycznie bym musial coś zmieniać ewentualnie zaoszczędzę. Więc jeśli masz uwagi do niego chętnie wysłucham jeśli nie to nie nabijaj postów.
Napisano 12 08 2016 - 16:16
Niekoniecznie muszą się zmienić tylko ceny, które jak błędnie myślisz mogą jedynie spaść. Równie dobrze może kurs dolara/euro drastycznie iść do góry i z zestawu za 8000 zrobi się zestaw za 9000. Tak samo połowa podzespołów z koszyka może nagle stać się niedostępna i trzeba będzie połowę zestawu budować od nowa. Serio teraz to strata czasu, zrozum to.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych